Popular sailing packages for groups and families

holiday packages

Actief zeilen staat centraal, maar daarnaast is er voldoende tijd om volop te genieten van elkaars gezelschap en het schitterende uitzicht over de zee.

Overnachten aan boord

Tijdens een zeilarrangement is het schip uw thuis.
Benedendeks bevindt zich het dagverblijf, waar voldoende gezellige zitplaatsen uitnodigen tot een drankje en goede gesprekken.
U overnacht in een comfortabele hut, deze zijn standaard voorzien van een wastafel met stromend water, centrale verwarming, 220V en een leeslampje.
Tevens zijn alle schepen uitgerust met toiletten en douches, u bent dus niet afhankelijk van een haven wanneer u gebruik wilt maken van sanitaire voorzieningen.

Catering

Ieder schip beschikt over een goed uitgeruste keuken, waar u zelf uw eigen tussendoortjes en maaltijden kunt bereiden. Hier vindt u onder andere een gasfornuis, een koelkast, een oven en de nodige kookattributen.

De zeilarrangementen voor onder andere Pasen, Pinksteren en Oud & Nieuw zijn allemaal inclusief catering, u hoeft tijdens deze zeiltochten dus niet zelf in de kombuis te staan. De scheepskok zal zorgen dat het u aan niets ontbreekt en zet met plezier de lekkerste gerechten op tafel.

Meer informatie

Zin om de vakanties en feestdagen op de Waddenzee te vieren?
Neemt u voor meer informatie of boekingen dan gerust contact met ons op.

Contact

Would you like to go sailing, but still have any questions?
Simply contact us for more information.