Popular sailing packages for groups and families

Business arrangements

Voor zakelijke doeleinden kan het dagverblijf worden ingericht als vergaderruimte. Op verzoek voorzien wij de ruimte van een beamer en zetten wij de stoelen klaar in de vooraf afgesproken opstelling.
Overig presentatiemateriaal regelen wij voor u in overleg.

Overnachten aan boord

Rederij Vooruit biedt de optie om na het bedrijfsuitje te overnachten aan boord van het schip. Zo bent u niet gebonden aan tijd en uw personeel zal er niet over uitgepraat raken!

Alle hutten beschikken over comfortabele bedden, een wastafel met stromend water, CV en een leeslampje. Tevens zijn er douches en toiletten aan boord aanwezig. Dit betekent dat u voor sanitaire voorzieningen niet afhankelijk bent van een haven, waardoor het spectaculaire droogvallen altijd tot de mogelijkheden behoort.

Catering

Aan boord van onze schepen staat een goed uitgeruste keuken tot uw beschikking. Hier vindt u onder andere een gasfornuis, een koelkast en de nodige kookattributen.
Heeft u echter geen zin om zelf in de kombuis te staan, dan nemen wij u graag de catering uit handen. Of u hierbij nu denkt aan borrelhapjes tussendoor of een uitgebreide barbecue aan boord.

Daarnaast openen wij speciaal voor onze gasten ook de deuren van ons fondue- en gourmetrestaurant De Admirael in Harlingen. Het restaurant bevindt zich op slechts een paar minuten lopen van de haven, waar uw schip zal zijn afgemeerd.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over bedrijfsarrangementen op het water?
Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Contact

Would you like to go sailing, but still have any questions?
Simply contact us for more information.